Download de Tilburg Studentenstad App!
Tilburg Studentenstad

Op kamers

Op kamers

Wil je tijdens je studententijd op kamers in Tilburg? Je kunt een kamer huren bij verschillende particuliere verhuurders of via een van de woningbouwcorporaties. Liever een studio of appartement? In Tilburg vind je veel studio's en appartementen voor studenten.

WonenBreburg
Wil je tijdens je studententijd in Tilburg wonen? Dan ben je voor een kamer bij WonenBreburg aan het juiste adres. WonenBreburg is een van de grotere woningcorporaties van Nederland en bezit in Tilburg bijna 3000 aantal studentenkamers. Deze kamers worden verhuurd via Klik voor Kamers. De wachttijden voor de kamers zijn wisselend. De wachttijd hangt af van je reisafstand en de populariteit van de kamer. Voor sommige kamers heb je recht op huurtoeslag. Check hiervoor de website van de Belastingdienst. Op de website van WonenBreburg vind je nog meer informatie.
Inschrijven bij Klik voor Kamers is gratis, ga dus snel voor meer informatie en inschrijven naar www.klikvoorkamers.nl.

Tip!
Op de Facebookpagina Woonruimte gezocht/aangeboden vindt je heel veel aanbod van kamers in de studentenhuizen van Tilburg.

Overige verhuurders
In Tilburg zijn ook veel particuliere studentenhuizen te vinden. Een overzicht van websites van overige kamerverhuurders en bemiddelaars vind je hieronder.

Kamerbemiddeling Tilburg Kamernet
Wonen-013.nl Camelot Student Housing
Stuworld.nl ZoekAlleKamers.nl
Kamers.nl Opkamers.nl
Kamertje.nl Student Housing Holland
StudentOpKamers.nl Pararius.nl
Sshxl.nl