Download de Tilburg Studentenstad App!
Tilburg Studentenstad

Vacatures

Vacatures bijbanen

Op zoek naar een bijbaantje? Via Tilburg.com kan je direct solliciteren op een vacature. Wil je graag in de horeca werken? Dan dan is het aan te raden om bij het café/restaurant langs te gaan. Meestal vul je daar dan een formulier in en krijgen ze gelijk een goede indruk van je. Scroll naar beneden als je op zoek bent naar een stage.

Voor nog meer vacatures kan je kijken op:

Studentenwerk
Op de site van studentenwerk is er altijd wel een baantje te vinden.

Monsterboard
Als je een baan wil die bijdraagt aan je CV i.p.v. een bijbaantje kan je op monsterboard kijken.

Tilburg University
Een baantje vinden via Tilburg University.

Mise en Place
Samen met andere studenten overal in Nederland werken? Dan kan je bij Mise en Place gaan werken. Je gaat dan in de horeca werken van nette feesten tot dikke techno feestjes.

Randstad
Bij uitzendbureau Randstad kan je verschillende soorten banen vinden. De site geeft je een handige filterfunctie waarbij je kan invullen hoeveel uur je wilt werken, hoeveel ervaring je hebt en ik welke branche je wilt werken.

ASA Talent
Je kan bij ASA Talent binnen lopen bij de Spoorlaan, dan kan je gelijk samen met een medewerker een baan zoeken. Ook kan je kijken op de website. Ze hebben bijbanen, banen gerelateerd aan je studie en als voor als je net afgestudeerd bent.

Teleperformance
Oké wellicht zie je de telefoon opnemen of mensen opbellen niet zo zitten. MAAR het kan ook gezellig zijn en je kan mensen helpen. Daarnaast zijn het flexibele uren en verdient het goed!

SQ People
Bij SQ People werk je 'voor' het goede doel met jonge mensen, heb je flexibele tijden en ga je samen borrelen. Als je er écht goed in wordt dan kan je ook grote bonussen verdienen!

Recruit a student
Uitzendbureau speciaal voor studenten. Allerlei verschillende soorten baantjes te vinden

YoungCapital
Callcenter baantjes voor studenten. Erg handig want je kan je eigen uren inplannen en goed verdienen!

Vacatures Stages

Op zoek naar een stage? Als je aan Fontys of Avans studeert dan kan je over het algemeen ook vaak via je studie een stage vinden. Als je zelf al een bedrijf voor ogen hebt waar je graag stage zou lopen, stuur dan gewoon een sollicitatiebrief! Een voorbeeld van zo'n sollicitatie vind je hier. Dit is een hele officiële brief. Dat is prima maar dan is het wel aan te raden om een creatieve cv bij te voegen. Dan kan je doen door photoshop, indesign of zelfs word te gebruiken. Ook kan je redelijk gemakkelijk een eigen website maken waar je jezelf voorstelt. Zo'n creatieve introductie laat jou boven de andere kandidaten uitspringen!

Handige links:

Tilburg.com
Wisselend zijn er verschillende stages in diverse branches te vinden op Tilburg.com

Tilburg University
Als je aan de Tilburg University studeert dan kan je natuurlijk ook op zoek gaan naar een stage via school.

Stagemotor
Bij Stagemotor moet je een profiel aanmaken en je cv uploaden, daarna kan je gaan reageren op bedrijven.

Stageplaza
Je kan eerst gewoon rondkijken of je een vacature ziet die je bevalt, daarna moet je een profiel aanmaken.

Studentenbureau
Bij Studentenbureau kan je heel handig filteren op je opleidingsrichting en wo of hbo. Als je geen stage hebt gevonden kan je je inschrijven om op de hoogte te blijven van vacatures.

Vacatures.nl
Specifieke stage voor HBO studenten. Hier kan je ook je emailadres opgeven om nieuwe stages te ontvangen in je inbox.