Download de Tilburg Studentenstad App!
Tilburg Studentenstad

Vitruvian

Vitruvian

Wat aan het eind van 2013 begon als een simpele Facebook groep genaamd 'TiU community for LGBT students' is nu uitgegroeid tot Vitruvian, LGBT Studentenvereniging Tilburg. Een platform voor lesbische, homo, biseksuele en transgender (vriendelijke) studenten uit de regio Tilburg.

Ons doel is om een open atmosfeer te creeëren waar iedereen kan zijn wie hij of zij werkelijk is, waar we ons bezig houden met 'gay' culture en waar we op de hoogte blijven van wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van LGBT en gendergerelateerde issues. Daarnaast proberen we een veilige plek te bieden voor hen die nog in de kast zitten of vragen hebben over hun seksualiteit.

De focus ligt, naast LGBT issues, ook sterk op internationale studenten en kunst. Zo zijn de helft van onze leden exchange students/autochtone studenten. Als kunstzinnige vereniging organiseren we bijvoorbeeld excursies naar musea, gaan we naar het theater en zitten er bij ons veel leden die kennis hebben van kunst, literatuur, poëzie, muziek en film.

We zijn te vinden in het Esplanade gebouw op de campus van de UvT, kamer E121. Twijfel niet om een keer langs te komen en ons beter te leren kennen, of kom naar onze 'Bi-weekly' borrels in de Peanuts! Meer informatie over Vitruvian en onze events vindt je op www.vitruviantilburg.nl of op onze Facebook pagina.