Download de Tilburg Studentenstad App!
Tilburg Studentenstad

HBO Tilburg: Fontys Hogescholen

Fontys is een kennisinstituut met 4.100 medewerkers en 42.000 studenten. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit. We willen aan de verwachtingen van onze studenten en medewerkers voldoen, of beter nog: deze overtreffen. Door aandacht te geven en uit te dagen kan ieder zijn of haar eigen talent ontdekken en verder ontplooien. Zo kunnen onze studenten en medewerkers ‘groeien door aandacht en uitdaging’.

Onderwijs, onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten
We zijn één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 29 instituten en die verzorgen zo'n 85 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast bieden we 26 mastervarianten en 12 Associate degrees aan. Ook hebben we een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen die vooral in Zuid-Nederland gegeven worden. Naast onderwijs legt Fontys zich met 38 lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten.

Opleidingen
Fontys verzorgt in Tilburg 83 verschillende opleidingen op meerdere locaties. In het centrum bevindt zich Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Op de campus Stappegoor worden veruit de meeste opleidingen gegeven. Fontys Hogeschool Journalistiek en Juridische Hogeschool Avans-Fontys zijn gehuisvest vlakbij Station Tilburg University. Kijk hier voor contact en locaties van Fontys Hogescholen.

Voor een overzicht van alle bachelors van Fontys kijk hier: Bachelor opleidingen

Voor een overzicht van alle minors van Fontys kijk hier: Fontys minoren

Fontys