Download de Tilburg Studentenstad App!
Tilburg Studentenstad

Academic Business Club

De Academic Business Club (ABC) is een netwerkorganisatie voor studenten die geïnteresseerd zijn om tijdens of na hun studie een eigen onderneming te starten. Via de ABC kun je in contact komen met andere (startende) ondernemers en verschillende ideeën en ervaringen uitwisselen. Door presentaties van (student)ondernemers, (in)formele borrels, brainstormsessies en netwerkbijeenkomsten worden vragen beantwoord en draagt iedereen vanuit zijn eigen invalshoek bij aan een oplossing voor de problemen waar startende ondernemers tegenaan lopen. Naast de waardevolle feedback die je op deze manier krijgt, is het ook een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden.

ABC NIGHTS

Op een ABC Night ontvangen wij verschillende ondernemende sprekers. Zij vertellen ons over hun onderneming en de daarbij horende uitdagingen, struikelblokken en ambities. Wij sluiten deze avonden af met een korte lezing/workshop van een bevriende (studie-) vereniging.

ABC VISITS

Met een ABC Visit brengen wij een bezoek aan inspirerende ondernemingen. Een voorbeeld hiervan is onze Amsterdam Experience Day waarbij we een bezoek brachten aan Rockstart, Fixico en BUX.

ABC TALKS

Tijdens een ABC Talk geeft één ondernemer een lezing voor een groter publiek. De onderwerpen tijdens ABC Talks kunnen zeer uiteenlopend zijn. Ondernemen is overal en dat willen wij tijdens een ABC Talk graag laten zien.

ABC Nights